My Place Residence
My Place Residence

My Place Residence

Bulevardul Pipera Nr. 1

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc My Place Residence

2 Camere de la 139.900 € fără TVA
166.481 cu TVA de 19% inclus

3 Camere de la 149.287 € fără TVA
177.651 cu TVA de 19% inclus

4 Camere de la 199.900 € fără TVA
237.881 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: Necunoscut

Actualizat la: 23 noiembrie 2023

CONTACT My Place Residence

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de My Place Residence

 • Stație de tramvai: Rocin în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Clubul Planet Swim & Gym în imediata apropiere
 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera în imediata apropiere
 • Școală: Școala gimnazială nr. 3 Voluntari - Pipera în imediata apropiere
 • Grădiniță: Grădinița Zece în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona de birouri din Pipera la 5 minute de condus
 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere
 • Mall: Pipera Strip Mall în imediata apropiere
 • Stație de autobuz: Pasaj CFR Constanța în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Verdi la 5 minute de condus
 • Stație de metrou: Pipera la 0 minute de condus

My Place Residence Modele de locuințe

15 rezultate

Se afișează 1-15 din 15 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
My Place Residence My Place Residence My Place Residence My Place Residence My Place Residence My Place Residence
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a My Place Residence. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

MyPlace Residence, situat pe Bd. Pipera nr 1-VIIIA, în cartierul Pipera din Voluntari, reprezintă o oază de confort și modernitate într-o zonă în plină expansiune. Ansamblul este compus dintr-un singur bloc, dar cu două scări, oferind astfel o varietate de 87 de unități locative. Aici, ai la dispoziție apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, dar și penthouse-uri de lux cu 4 sau 5 camere. Fiecare apartament vine cu opțiuni flexibile pentru bucătărie, fie închisă, fie open space, în funcție de preferințele tale. Penthouse-urile, situate la ultimul nivel, sunt adevărate capodopere ale luxului, oferind 3 băi și terase generoase pentru a te bucura de priveliștea orașului.

Dar ce face cu adevărat specială această locație este gama largă de facilități pe care le oferă. De la piscină și spa până la terasa situată la ultimul nivel, MyPlace Residence îți oferă o experiență de viață completă. Dacă ești pasionat de sport, sala de fitness te așteaptă cu echipamente moderne. Familia ta va aprecia cu siguranță locul de joacă bine amenajat, iar pentru nevoile zilnice, ai la dispoziție un supermarket chiar în incinta ansamblului. Mai mult, dacă ai nevoie de asistență, serviciile de concierge sunt la dispoziție, iar pentru retrageri rapide de numerar, un bancomat este amplasat strategic în apropiere.

În ceea ce privește soluțiile de finanțare, MyPlace Residence oferă reduceri pentru plata cash, ceea ce poate fi un mare avantaj dacă te-ai decis să faci această investiție. Cu o adresă atât de convenabilă și o gamă atât de largă de facilități, acest ansamblu reprezintă o opțiune extrem de atractivă pentru orice potențial cumpărător, fie că ești la început de drum în căutarea unei locuințe sau ești un investitor experimentat.

În concluzie, MyPlace Residence nu este doar un loc unde să locuiești, ci un spațiu care îți oferă un stil de viață complet și modern, într-o zonă în plină dezvoltare a orașului. Cu o asemenea varietate de opțiuni locative și facilități, este clar că acest ansamblu a fost conceput având în vedere nevoile diverse ale locatarilor săi.

Transport

Dacă ești unul dintre cei care preferă confortul și libertatea oferite de o mașină personală, vei aprecia cu siguranță cele 107 locuri de parcare subterane disponibile. Fiecare loc de parcare are un preț orientativ de 20.000 EUR plus TVA, o investiție pe care mulți o consideră justificată pentru siguranța și comoditatea oferite. În plus, pentru cei care sunt pasionați de tehnologie și sustenabilitate, există opțiunea de a instala un încărcător pentru mașinile electrice (EV) chiar la locul de parcare. Aceasta nu este doar o facilitate modernă, ci și un pas înainte spre un stil de viață mai ecologic.

În ceea ce privește transportul public, opțiunile sunt la fel de variate și convenabile. La o distanță de doar 3 minute de mers pe jos, te poți îmbarca în autobuzul de la stația Pasaj CFR Constanța. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să evite aglomerația traficului rutier și să ajungă rapid în diverse puncte ale orașului. Dacă tramvaiul este mai pe gustul tău, stația Rocin este la 5 minute de condus de la ansamblu. În plus, pentru cei care preferă metroul, stația Pipera este la doar 6 minute de condus, oferind o conexiune rapidă și eficientă cu centrul orașului și alte zone de interes.

Toate aceste opțiuni de transport sunt destul de aproape de ansamblu, ceea ce îți permite să economisești timp prețios în fiecare zi. Indiferent dacă ai de făcut naveta la serviciu, duci copiii la școală sau pur și simplu vrei să te bucuri de oraș, accesul facil la diverse forme de transport este un atu major.

În concluzie, opțiunile de transport pentru locuitorii ansamblului MyPlace Residence sunt foarte bune. Fie că optezi pentru mașina personală sau pentru transportul în comun, aflat la o distanță foarte mică de ansamblu, viața ta zilnică va fi mult mai ușoară. Aș acorda un rating de 4 puncte din 5 pentru această secțiune, având în vedere facilitățile foarte bune de transport; totuși am scăzut un punct deoarece stațiile de metrou și tramvai sunt mai comod accesibile cu mașina decât pe jos.

Cumpărături

În primul rând, ansamblul îți oferă comoditatea unui supermarket chiar în incinta sa. Acesta este un avantaj imens pentru zilele aglomerate când timpul este esențial. Imaginează-ți cât de ușor este să faci cumpărăturile de bază fără să fie nevoie să ieși din complex.

Dacă îți place să ai mai multe opțiuni, în apropiere se află și alte supermarketuri. Lidl și Freshful sunt la doar 15 minute de mers pe jos, în timp ce Penny și Mega Image sunt la o distanță de doar 3 minute cu mașina. Aceasta înseamnă că ai la dispoziție o varietate de locuri unde poți face cumpărături, fie că e vorba de produse alimentare, cosmetice sau orice altceva ai nevoie.

Pentru cei care apreciază produsele de panificație și patiserie de calitate, Sixty 7 Bakery este la doar 4 minute de condus. Aici poți găsi tot felul de delicii care să îți îndulcească ziua.

Și nu în ultimul rând, dacă ești genul care iubește shopping-ul în mall, ai de unde alege. Ansamblul dispune de o galerie comercială proprie, dar dacă vrei să explorezi și alte opțiuni, Pipera Plaza este la 15 minute de mers pe jos. Mai mult, Promenada este la 7 minute de condus, iar Băneasa Shopping City la 15 minute de condus. Aceste centre comerciale nu oferă doar magazine, ci și locuri unde poți să te relaxezi, să mănânci sau să te distrezi.

În concluzie, secțiunea de cumpărături din și în jurul ansamblului MyPlace Residence este foarte bine pusă la punct. Ai la dispoziție o gamă largă de opțiuni, de la supermarketuri la magazine de specialitate și centre comerciale, toate la o distanță foarte mică de ansamblu. Aș acorda un rating de 5 pentru această secțiune, având în vedere varietatea și accesibilitatea opțiunilor de cumpărături.

Familii

Dacă ești în căutarea locului ideal pentru a-ți crește familia, MyPlace Residence are multe de oferit. Începem cu opțiunile educaționale, care sunt esențiale pentru dezvoltarea copiilor. În apropiere se află grădinița Educarium, la 20 de minute de mers pe jos, și grădinița Happy Univers, la 8 minute de condus. Dacă vrei ceva și mai aproape, grădinița Exploria este la doar 5 minute de condus. Toate acestea îți oferă flexibilitatea de a alege cea mai potrivită opțiune educațională pentru cei mici.

Pentru școlarizare, ai la dispoziție Școala Gimnazială nr. 3 Pipera și Școala Primară nr. 10, ambele la câteva minute de condus. Dacă ești interesat de o abordare educațională internațională, Școala Germană Hermann Oberth este la 20 de minute de mers pe jos sau 9 minute de condus.

După școală, copiii tăi pot beneficia de programele afterschool de la Life is Cool Aviației și Grădinița Alphabet, ambele la aproximativ 8 minute de condus. Acestea sunt locuri unde copiii pot continua să învețe într-un mediu relaxat și pot socializa cu alți copii de vârsta lor.

Pentru timpul liber, ansamblul dispune de un loc de joacă propriu, perfect pentru zilele când vrei să te relaxezi în apropiere de casă. Dacă ești în căutare de varietate sau ploaia v-a stricat planurile de joacă în aer liber, Universe VR, un loc de joacă VR indoors, este la doar 2 minute de mers pe jos. În ceea ce privește spațiile verzi, ai acces la mai multe parcuri în apropiere: Petricani, Tei, Bordei, Floreasca, Herastrau (Mihai I), toate la mai puțin de 10 minute de condus. Acestea sunt locuri excelente pentru plimbări, sport și activități în aer liber.

Securitatea este un alt aspect important, și MyPlace Residence nu dezamăgește. Accesul în ansamblu este restricționat, iluminatul public este complet, iar clădirea este echipată cu hidranți, semnalizare de evacuare, butoane de panică și detectoare de fum.

Dacă familia ta include și un animal de companie, vei fi încântat să afli că îngrijirea medicală pentru animalele de companie este la doar un pas distanță. Spitalul Clinic Veterinar Marcovet, situat la 5 minute de mers pe jos de ansamblu, oferă o gamă largă de servicii, de la consultări de rutină până la intervenții chirurgicale. Este un detaliu care adaugă un plus de confort și siguranță, știind că ai acces rapid la servicii veterinare de calitate.

În concluzie, MyPlace Residence se dovedește a fi un ansamblu rezidențial care pune accent pe nevoile familiilor în toate aspectele vieții cotidiene. De la educație și recreere până la securitate și îngrijirea animalelor de companie, totul pare să fie gândit pentru a oferi un stil de viață complet. Este un loc unde te poți muta cu încredere, știind că familia ta va avea parte de toate facilitățile necesare pentru o viață armonioasă și sigură. Prin urmare, aș acorda acestei secțiuni un rating de 5, deoarece îndeplinește și chiar depășește așteptările în ceea ce privește facilitățile și serviciile oferite.

Tineri

Dacă ești tânăr, sigur ești în căutarea unui loc care să îți ofere o gamă variată de activități și locuri unde să te relaxezi sau să te distrezi, iar MyPlace Residence nu dezamăgește. Începem cu sala de fitness și spa-ul din incinta ansamblului, care îți oferă posibilitatea de a te menține în formă fără a părăsi confortul locuinței tale. Dacă preferi o sală de sport externă, 18Gym Pipera București este la doar 5 minute de mers pe jos, oferindu-ți o alternativă excelentă.

Când vine vorba de socializare și relaxare, opțiunile sunt la fel de variate. Barista Think Coffee este în imediata apropiere, oferindu-ți o atmosferă prietenoasă și cafea de calitate. Dacă ești în căutarea unui loc mai sofisticat, Aqva Restaurant & Pool este la 5 minute de mers pe jos și oferă o experiență culinară deosebită. Pentru cei care preferă fast-food, McDonald's este la 10 minute de mers pe jos.

Și nu în ultimul rând, dacă ești un cinefil sau pur și simplu îți place să te relaxezi vizionând un film, ai la dispoziție mall-ul Băneasa Shopping City, la 15 minute de condus. Această locație oferă o selecție variată de filme și opțiuni de divertisment.

În ceea ce privește petrecerea timpului liber, ansamblul dispune de o piscină proprie, ceea ce este un mare avantaj în zilele toride de vară. Așadar, nu va trebui să te deplasezi pentru a te bucura de o zi la piscină; totul este la îndemână.

În concluzie, MyPlace Residence oferă o gamă largă de opțiuni pentru tineri, de la fitness și wellness până la locuri de socializare și divertisment. Fie că ești un sportiv dedicat, un foodie sau cineva care își petrece weekend-urile la cinema, acest ansamblu are ceva de oferit pentru toată lumea. Aș acorda acestei secțiuni un rating de 5, deoarece îndeplinește cu succes nevoile tinerilor în materie de stil de viață și opțiuni de divertisment.

Persoane cu handicap

Accesibilitatea este un aspect esențial în alegerea unei locuințe, iar MyPlace Residence pare să fi acordat destul de multă atenție acestui detaliu. Începând cu intrarea în clădire, vei observa rampe de acces pentru carucioare, facilitând astfel mișcarea pentru persoanele cu mobilitate redusă. Acest detaliu poate părea mic, dar face o diferență imensă în viața de zi cu zi.

Cutiile poștale accesibile pentru utilizatorii de scaun cu rotile sunt un alt punct forte. Acestea sunt amplasate la o înălțime care permite accesul facil, eliminând astfel orice potențială barieră. Ușile de acces în locuință și în clădire au o lățime de peste 90 cm, ceea ce este mai mult decât suficient pentru a permite trecerea unui scaun cu rotile sau a unui carucior pentru copii. În plus, ușile sunt la nivel cu podeaua, fapt ce înlătură orice obstacol suplimentar.

Coridoarele din spațiile comune sunt suficient de late pentru a permite o circulație ușoară și confortabilă. Acest lucru este esențial nu doar pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru familiile cu copii mici care folosesc carucioare.

În concluzie, MyPlace Residence a făcut eforturi semnificative pentru a asigura un mediu accesibil pentru toți locatarii. De la detaliile mici, cum ar fi înălțimea cutiilor poștale, până la cele mai mari, cum ar fi lățimea ușilor și coridoarelor, totul pare să fie bine gândit. În ceea ce privește accesibilitatea, aș acorda ansamblului un rating de 3.5 din 5, deoarece îndeplinește majoritatea cerințelor esențiale, dar există întotdeauna loc pentru îmbunătățiri.

Concluzie

După o analiză amănunțită a ansamblului MyPlace Residence, putem trage câteva concluzii esențiale. În primul rând, locația este una avantajoasă, oferind acces rapid la diverse mijloace de transport. Cu toate acestea, distanța până la metrou ar putea fi un minus pentru cei care preferă acest mod de deplasare. În ceea ce privește cumpărăturile, ansamblul oferă o gamă largă de opțiuni, de la supermarketuri până la magazine de specialitate și centre comerciale, ceea ce îl face extrem de convenabil pentru locatari.

Pentru familiile cu copii, MyPlace Residence oferă numeroase facilități, de la grădinițe și școli până la locuri de joacă și parcuri în apropiere. Securitatea este un alt punct forte, cu acces restricționat și diverse măsuri de siguranță implementate. Totuși, distanța până la unele instituții educaționale ar putea fi un dezavantaj.

Tinerii vor găsi, de asemenea, multe opțiuni pentru petrecerea timpului liber, de la săli de fitness la cafenele și restaurante. Cu toate acestea, oferta de divertisment ar putea fi mai diversificată. În ceea ce privește accesibilitatea, ansamblul a făcut pași importanți pentru a asigura un mediu prietenos pentru persoanele cu dizabilități, deși există întotdeauna loc pentru îmbunătățiri.

În concluzie, MyPlace Residence este un ansamblu rezidențial bine gândit, care încearcă să îndeplinească nevoile diverse ale locatarilor săi. Cu toate acestea, ca în orice altă situație, există și câteva puncte care ar putea fi îmbunătățite. În ansamblu, aș acorda un rating de 4.5 din 5 puncte. Punctajul reflectă calitatea generală a ansamblului, dar și faptul că există câteva aspecte care ar putea fi optimizate pentru a oferi o experiență și mai bună locatarilor.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din My Place Residence;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din My Place Residence;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din My Place Residence;
 • Sisteme de climatizare folosite în My Place Residence;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul My Place Residence;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Pipera și randamentul estimativ oferit de My Place Residence;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul My Place Residence;
 • Analiză comparativă a My Place Residence față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Pipera

Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord

New Point

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 168A, Pipera, Voluntari

Prețuri New Point

 • 2 Camere
  103.950€
 • 3 Camere
  157.080€
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord

H Pipera Lake

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri H Pipera Lake

Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord

iResidence

Livrare: 2024-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14, Pipera, Voluntari

Prețuri iResidence

 • 2 Camere
  123.795€
 • 3 Camere
  193.375€
 • 4 Camere
  218.365€
 • Case
  434.826€
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord

Onix Park North Area Residence

Livrare: Finalizat Strada Drumul Nisipoasa Nr. 46, Pipera, Voluntari

Prețuri Onix Park North Area Residence

 • Studio
  69.300€
 • 2 Camere
  99.750€
 • 3 Camere
  155.295€
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord

Class Villas Pipera

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Class Villas Pipera

 • Case
  201.110€
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord

Buena Vista Residencial

Livrare: Finalizat Aleea Privighetorilor Nr. 86H, Pipera, Voluntari

Prețuri Buena Vista Residencial

 • 2 Camere
  126.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 188B, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Apartments

 • 2 Camere
  124.136€
 • 3 Camere
  179.442€
 • 4 Camere
  270.142€
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord

Avalon Estate

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Avalon Estate

 • Studio
  107.888€
 • 2 Camere
  147.477€
 • 3 Camere
  221.000€
 • 4 Camere
  333.819€
 • Case
  415.865€
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord

Ambiance Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1E, Pipera, Voluntari

Prețuri Ambiance Residence

 • Studio
  93.450€
 • 2 Camere
  112.350€
 • 3 Camere
  184.450€
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord

Oxford Gardens

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 141, Pipera, Voluntari

Prețuri Oxford Gardens

 • Case
  970.000€
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord

NorthVille

Livrare: Necunoscut Strada Șerban Cantacuzino Nr. 59W, Pipera, Voluntari

Prețuri NorthVille

 • Case
  671.160€
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord

Via Pipera

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Via Pipera

 • 2 Camere
  127.050€
 • 3 Camere
  143.990€
 • 4 Camere
  246.330€
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord

Nusco City

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Nusco City

 • 2 Camere
  189.420€
 • 3 Camere
  279.685€
 • 4 Camere
  354.501€
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord

Bonton Luxury Villas

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 198, Pipera, Voluntari

Prețuri Bonton Luxury Villas

 • Case
  534.310€
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord

Ivory Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Ivory Residence

 • Studio
  73.395€
 • 2 Camere
  92.400€
 • 3 Camere
  165.410€
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord

My Place Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri My Place Residence

 • 2 Camere
  145.060€
 • 3 Camere
  189.792€
 • 4 Camere
  239.850€
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord

Cortina North

Livrare: 2024-T1 Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina North

 • Studio
  71.852€
 • 2 Camere
  88.503€
 • 3 Camere
  144.907€
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord

Mobexpert Homes Pipera

Livrare: Finalizat Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Mobexpert Homes Pipera

 • Case
  234.430€
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord

Confort Nord Tower

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1b, Pipera, Voluntari

Prețuri Confort Nord Tower

 • 3 Camere
  178.465€
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord

Residence 5 Matei Basarab 27

Livrare: Finalizat Strada Matei Basarab Nr. 27, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Matei Basarab 27

 • 2 Camere
  113.295€
 • 3 Camere
  166.401€
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord

Cortina 126

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 126F, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina 126

 • Studio
  148.839€
 • 2 Camere
  181.153€
 • 3 Camere
  251.145€
 • 4 Camere
  615.766€
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord

Blue Bike Pipera

Livrare: Finalizat Strada Câmpul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Blue Bike Pipera

 • 3 Camere
  267.036€
 • 4 Camere
  475.167€
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord

Cortina Forest

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 10, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina Forest

Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord

Ima Residence

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 31A, Pipera, Voluntari

Prețuri Ima Residence

 • 2 Camere
  125.895€
 • 3 Camere
  324.751€
 • 4 Camere
  368.781€
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord

Heberger Pipera Eins

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 13, Pipera, Voluntari

Prețuri Heberger Pipera Eins

 • 3 Camere
  416.500€
 • 4 Camere
  416.500€
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord

Up Boutique

Livrare: Necunoscut Strada George Bacovia Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Up Boutique

 • Studio
  84.000€
 • 2 Camere
  142.800€
 • 3 Camere
  176.120€
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord

Park Line Residence

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 164, Pipera, Voluntari

Prețuri Park Line Residence

Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord

Cantemir Residence

Livrare: Finalizat Strada Dimitrie Cantemir Nr. 15, Pipera, Voluntari

Prețuri Cantemir Residence

 • 3 Camere
  262.990€
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord

Pastel Residence

Livrare: Finalizat Str. Drumul Potcoavei Nr. 34, Pipera, Voluntari

Prețuri Pastel Residence

Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Residence 5 Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Șoseaua București - Nord Nr. 10C, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Pipera Apartments

 • 2 Camere
  98.000€
 • 3 Camere
  159.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord

Pipera Concept

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1j, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Concept

 • 3 Camere
  154.000€
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord

North Avenue

Livrare: Finalizat Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri North Avenue

 • 2 Camere
  154.867€
 • 3 Camere
  216.121€
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord

Pipera 180

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 180, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera 180

 • Case
  712.810€
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord

Acmanic

Livrare: Necunoscut Strada Lucian Blaga Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Acmanic

Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord

Erou Iancu Nicolae 5

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Erou Iancu Nicolae 5

Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord

Bellemonde

Livrare: Necunoscut Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Bellemonde

 • Studio
  103.845€
 • 2 Camere
  166.481€
 • 3 Camere
  229.670€
 • 4 Camere
  346.290€
 • Case
  384.013€
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord

Jolie Village

Livrare: Necunoscut Strada Alexandru Cel Bun Nr. 20B, Pipera, Voluntari

Prețuri Jolie Village

 • Studio
  190.400€
 • 2 Camere
  190.400€
 • 3 Camere
  297.500€
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord

First Estates Pipera

Livrare: 2024-T2 Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri First Estates Pipera

 • Studio
  111.420€
 • 2 Camere
  154.974€
 • 3 Camere
  190.530€
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord

Catted Family

Livrare: 2023-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Catted Family

 • 2 Camere
  122.850€
 • 3 Camere
  176.120€
 • 4 Camere
  230.860€
 • Case
  399.840€
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord

MyPlace North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București-Nord Nr. 10H, Pipera, Voluntari

Prețuri MyPlace North

 • Studio
  80.885€
 • 2 Camere
  118.120€
 • 3 Camere
  182.807€
 • 4 Camere
  251.426€
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord

Epique Home

Livrare: 2023-T4 Strada Drumul Negru Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Epique Home

 • Case
  424.830€
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord

Medusa Residence

Livrare: Necunoscut Drumul Bisericii Nr. 47, Pipera, Voluntari

Prețuri Medusa Residence

Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord

One North Lofts

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 2, Pipera, Voluntari

Prețuri One North Lofts

 • Studio
  119.070€
 • 2 Camere
  180.880€
 • 3 Camere
  263.585€
 • 4 Camere
  284.767€
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord

Oasis Homes

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 11, Pipera, Voluntari

Prețuri Oasis Homes

 • Case
  641.410€
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord

Phoenix Residence

Livrare: Necunoscut Strada Emil Gârleanu Nr. 7, Pipera, Voluntari

Prețuri Phoenix Residence

Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord

Crystal North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Crystal North

 • 2 Camere
  118.050€
 • 3 Camere
  170.954€
 • 4 Camere
  270.192€