Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Mobexpert Homes Pipera
T1R2C783 | BUCSVN
Actualizat la:
2022-08-25 14:45:57

Mobexpert Homes Pipera

Strada Vasile Alecsandri, Nr. 5, Voluntari, Sector 2, București - Nord

Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera

Locuințe disponibile în Mobexpert Homes Pipera

ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Mobexpert Homes Pipera și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Ansamblul rezidențial 10551 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10551 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10551 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10551 din București

Mobexpert Homes Pipera Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Mobexpert Homes Pipera fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din Mobexpert Homes Pipera au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Mobexpert Homes Pipera. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Mobexpert Homes Pipera Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în Mobexpert Homes Pipera. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul Mobexpert Homes Pipera, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Mobexpert Homes Pipera pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Mobexpert Homes Pipera Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în Mobexpert Homes Pipera, cel mai probabil pe gaz.

Nu știm ce sistem de distribuție s-a utilizat

Sistemul de distribuție al agentului termic influențează considerabil eficiența energetică a locuinței. Încă nu avem aceste informații privind Mobexpert Homes Pipera însă vom reveni cu ele imediat ce facem audit-ul la șantier.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Mobexpert Homes Pipera.

Mobexpert Homes Pipera Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Mobexpert Homes Pipera dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Mobexpert Homes Pipera s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Mobexpert Homes Pipera este să verificăm pe teren.

Mobexpert Homes Pipera Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Mobexpert Homes Pipera vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Mobexpert Homes Pipera sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Mobexpert Homes Pipera, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Mobexpert Homes Pipera Izolația fonică

În evaluare
Nu știm cât de bună este izolația fonică

Nu ne este clar ce grosime au pereții exteriori și cei care separă locuințele din Mobexpert Homes Pipera, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Mobexpert Homes Pipera. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în Mobexpert Homes Pipera - simple (termopan) sau triple (tripan).

Mobexpert Homes Pipera Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Mobexpert Homes Pipera, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Mobexpert Homes Pipera.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Mobexpert Homes Pipera încă nu avem această informație.

Mobexpert Homes Pipera Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Mobexpert Homes Pipera nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Mobexpert Homes Pipera, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Mobexpert Homes Pipera, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din Mobexpert Homes Pipera, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția Mobexpert Homes Pipera, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din Mobexpert Homes Pipera fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Mobexpert Homes Pipera:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Mobexpert Homes Pipera, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Nu ai de unde să cumperi produse naturale

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Mobexpert Homes Pipera, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Mobexpert Homes Pipera:Educație

Găsești școala la câteva minute de Mobexpert Homes Pipera!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Mobexpert Homes Pipera nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Mobexpert Homes Pipera

Deși nu există grădiniță chiar în Mobexpert Homes Pipera, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Mobexpert Homes Pipera, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Mobexpert Homes Pipera:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Mobexpert Homes Pipera, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în Mobexpert Homes Pipera, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Mobexpert Homes Pipera care să implice și copiii.

Mobexpert Homes Pipera:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Mobexpert Homes Pipera fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Mobexpert Homes Pipera, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Mobexpert Homes Pipera sunt sau nu împrejmuite.

Mobexpert Homes Pipera:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Mobexpert Homes Pipera:Transport public

În evaluare

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Mobexpert Homes Pipera, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 135,301,343,R409.

Stai departe de centru

Mobexpert Homes Pipera este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru, deci nu este recomandat dacă faci des drumuri în zonele centrale.

Mobexpert Homes Pipera:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Mobexpert Homes Pipera ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Vei găsi numeroase localuri în mall

Vei putea petrece timp alături de prieteni la restaurantele și cafenelele din mall-ul aflat chiar în apropierea Mobexpert Homes Pipera.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Mobexpert Homes Pipera are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Mobexpert Homes Pipera:Sport

În evaluare
Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Mobexpert Homes Pipera pentru a ajunge la ea.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Mobexpert Homes Pipera vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Mobexpert Homes Pipera:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Mobexpert Homes Pipera.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Mobexpert Homes Pipera.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Mobexpert Homes Pipera informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Mobexpert Homes Pipera:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Mobexpert Homes Pipera sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Mobexpert Homes Pipera

În evaluare
Nu știm încă dacă există stație de încărcare în ansamblu
Nu este clar dacă există sau va exista o stație de încărcare mașini electrice în interiorul Mobexpert Homes Pipera.
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
la km - - - -
la km - - - -
la km - - - -

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Mobexpert Homes Pipera sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Mobexpert Homes Pipera au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Mobexpert Homes Pipera au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Mobexpert Homes Pipera:Tratamente și hrană

Ai pet-shop în incinta mall-ului

Deși nu ai un pet-shop chiar lângă Mobexpert Homes Pipera, probabil că vei găsi unul la mall, aproape de casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Mobexpert Homes Pipera nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Mobexpert Homes Pipera, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Mobexpert Homes Pipera:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Ai pădurea aproape!

Ai un câine activ care are nevoie să alerge liber în fiecare zi? Mobexpert Homes Pipera este ideal pentru tine deoarece vei găsi atât o pădure, cât și o poiană în apropierea ansamblului. Acolo vei putea lăsa câinele să se bucure de libertate fără să deranjeze pe nimeni!

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege Mobexpert Homes Pipera deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

44,5145775068995 26.15261409905738

Harta Mobexpert Homes Pipera

Click pe buton pentru a vedea unde se află Mobexpert Homes Pipera

Despre Voluntari

Voluntari este un oraș situat în imediată apropiere a Bucureștiului, care aproape că a fost înglobat în suprafața capitalei. Acesta este traversat de 3 drumuri importante (DN 2, DJ100A și DJ200), are o suprafață de 3700 de hectare și atrage printr-o dezvoltare economică rapidă.

Încă din 2004, de când a reușit să devină oraș, Voluntariul a reușit să atragă numeroși locuitori prin instituțiile private de învățământ, prin magazinele diversificate și prin cartierele rezidențiale noi, cu case sau apartamente ce garantează confort.

Viața de zi cu zi în Voluntari

Voluntariul are acces rapid către aeroportul Băneasa, către pădurea Băneasa și către numeroase clădiri business. De asemenea, aici pot fi regăsite mai multe restaurante, baruri, grădinițe și școli private sau alte obiective care pot oferi confort.

Magazine în Voluntari
 • Pipera Plaza
 • Lidl
 • Mega Image
Învățământ în Voluntari
 • Școala Generală Numărul 1 Voluntari
 • Grădiniţa Cu Program Prelungit NR. 1
 • Bel Sorriso - Școală și Grădiniță
Recreere în Voluntari
 • Grădina Zoologică Bucureşti
 • Parcul Regele Mihai I
 • Parcul Plumbuita
Transport public în Voluntari
 • Stația de metrou Pipera
 • Liniile de autobuz 135, 301, 343, R409
 • Stație de taxi Voluntari

Rata criminalității în Voluntari

Administrativ, Voluntari, face parte din zona de acoperire a Sector 2 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 250 de infracțiuni, semnificativ mai multe decât media de 178 de infracțiuni din celelalte sectoare. Cu toate acestea, trebuie luat în calcul și faptul că ansamblul Mobexpert Homes Pipera este departe de ariile cu o cotă infracțională ridicată, deci riscul ca această zonă să fie periculoasă pentru tine și familia ta este scăzut.

Rata criminalității în Sector 2
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Voluntari

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Mobexpert Homes Pipera, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Voluntari. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Voluntari. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Deși este înconjurat de case, deci se află într-o zonă cu densitate redusă, traficul din jurul Mobexpert Homes Pipera se aglomerează la ore de vârf, dar nu generează blocaje și nici întârzieri semnificative. În afara intervalelor orare cu trafic intens, se circulă fluent pe toate arterele învecinate.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Mobexpert Homes Pipera există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 135,301,343,R409 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Mobexpert Homes Pipera, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Mobexpert Homes Pipera are în apropiere bulevarde mari, care pot prelua fluxul de mașini, dar pentru că aceste bulevarde se aglomerează frecvent, traficul din jurul ansamblului rămâne mai degrabă moderat la toate orele. Acesta este motivul pentru acre îți recomandăm să eviți pe cât posibil Bulevardul Pipera.

Faptul că Mobexpert Homes Pipera este poziționat într-o zonă periferică a capitalei poate fi un avantaj pentru cei care doresc să locuiască în București și nu își permit o locuință mai centrală însă pot apărea neplăceri din cauza lipsei unor facilități. Nu există niciun fel de conexiune între Mobexpert Homes Pipera și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Mobexpert Homes Pipera, la care ajung liniile 135,301,343,R409.

Fiind poziționat în zona de nord a capitalei, Mobexpert Homes Pipera beneficiază de acces ușor către aeroportul Henri Coandă (OTP).

În jurul Mobexpert Homes Pipera se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș. Faptul că ansamblul Mobexpert Homes Pipera este amplasat în nordul capitalei, oferă acces rapid rezidenților către Autostrada 3 (București - Ploiești), ceea ce îl face ideal pentru cei care se deplasează adesea către Transilvania prin Valea Prahovei. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Mobexpert Homes Pipera au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Cartierul Voluntari face parte din sectorul 2 și este poziționat în zona de nord a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în nordul Bucureștiului, chiriile din cartierul Voluntari tind să fie cu aproximativ 6procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Voluntari, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 280 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 380 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 420 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei; vile duplex: 880 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 1100 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Voluntari sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Voluntari atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Voluntari
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Preț bun în comparație cu media din București - Nord

Duplex-urile din Mobexpert Homes Pipera se vând la prețul de 184000€ iar media locală din București - Nord se situează la 254752, de aceea considerăm că acest ansamblu are prețuri bune la casele de tip duplex.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în nordul capitalei, o zonă din ce în ce mai râvnită de corporatiști, în special cei de nivel senior, Mobexpert Homes Pipera se bucură de o creștere constantă a prețului, creștere care adesea depășește media orașului.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Mobexpert Homes Pipera este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Mobexpert Homes Pipera rămâne o investiție riscantă.

Rată de capitalizare de 4.09% pentru o vilă duplex

Dacă cumperi o vilă duplex în Mobexpert Homes Pipera, vei putea încasa o chirie de aproximativ 420 EUR pe lună și vei plăti minim 184000 EUR pe casă, ceea ce înseamnă că va trebui să ții vila închiriată non-stop timp de 17 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 9504 EUR pe an și vei plăti cam 450 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 1520 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 4% pe an.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Mobexpert Homes Pipera.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Mobexpert Homes Pipera va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în Mobexpert Homes Pipera se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Mobexpert Homes Pipera oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Mobexpert Homes Pipera.

Cât costă o locuință în Mobexpert Homes Pipera?

Din datele noastre, prețurile din Mobexpert Homes Pipera încep de la 184000€, pentru vilele de tip duplex.

Unde se află Mobexpert Homes Pipera și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera este situat în cartierul Voluntari din nordul capitalei. Poți ajunge la Mobexpert Homes Pipera folosind autobuzul, ai liniile 135,301,343,R409 aproape de casă.

Cum este traficul din zona Mobexpert Homes Pipera?

Locuind în Mobexpert Homes Pipera nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Bulevardul Pipera.

Ce facilități oferă Mobexpert Homes Pipera locuitorilor săi?

Locuitorii din Mobexpert Homes Pipera au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România