Buena Vista Residencial
Buena Vista Residencial
Buena Vista Residencial

Buena Vista Residencial

Aleea Privighetorilor Nr. 86H

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Buena Vista Residencial

Stocul dezvoltatorului a fost epuizat complet. Te rugăm completează formularul de contact pentru a-ți trimite oferte la revânzare.

Disponibilitate: LA REVÂNZARE

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 12 septembrie 2023

CONTACT Buena Vista Residencial

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Buena Vista Residencial

 • Stație de tramvai: Apicola la 5 minute de condus
 • Stație de autobuz: Grădina Zoologică în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Wellness Club by Greenfield la 5 minute de condus
 • Mall: Jolie Ville Galleria în imediata apropiere
 • Parc: Grădina Zoologică Băneasa în imediata apropiere
 • Școală: British School of Bucharest la 5 minute de condus
 • Grădiniță: Grădinița Zece la 5 minute de condus
 • Stație de metrou: Pipera la 5 minute de condus
 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere
 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera la 5 minute de condus
 • Locuri de muncă: Zona de birouri din Pipera la 10 minute de condus
SOLDOUT

Din datele noastre, ansamblul Buena Vista Residencial este vândut complet.
Te rugăm completează formularul de contact pentru a obține oferte de locuințe la revânzare.

Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Buena Vista Residencial Buena Vista Residencial Buena Vista Residencial Buena Vista Residencial Buena Vista Residencial Buena Vista Residencial Buena Vista Residencial Buena Vista Residencial Buena Vista Residencial Buena Vista Residencial
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Buena Vista Residencial. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Situat pe Aleea Privighetorilor, în Băneasa, sector 1, ansamblul Buena Vista Residencial a fost conceput pentru a răspunde la stilul de viață al oamenilor moderni care au nevoie de o combinație între viața urbană și liniștea unui cartier rezidențial. Complexul Buena Vista Residencial este o clădire cu apartamente, împărțită în două tronsoane locative, cu patru scări. Stilul arhitectural este unic în peisajul urban, construcție ce are de la 5 până la 9 etaje.

Băneasa, cu istoria și tradiția sa, a fost dintotdeauna un punct de atracție pentru cei care doresc să beneficieze de tot ce are mai bun de oferit Bucureștiul, fără a renunța la intimitatea și pacea pe care o oferă o zonă mai retrasă. Situată în partea de nord a Bucureștiului, Băneasa are o densitate mai redusă a populației, majoritatea proprietăților fiind case individuale și vile. Acest aspect oferă locuitorilor confortul de a locui într-o zonă cu spații libere largi, fapt rar întâlnit în zonele aglomerate ale orașului. Străzile din Băneasa sunt largi și bine întreținute, cu trafic moderat, chiar și în orele de vârf, perfecte pentru cei care preferă plimbările liniștite pe jos sau cu bicicleta.

Un alt atu este proximitatea față de Șoseaua București-Ploiești, unul dintre cele mai importante artere de circulație ale orașului. Deși poate deveni aglomerată în anumite momente, șoseaua oferă acces rapid către centrul orașului, precum și către alte puncte importante, cum ar fi aeroportul sau zona de nord a Bucureștiului. Pentru cei care lucrează în București, această poziție periferică, este ideală, combinând beneficiile unei locuințe într-o zonă liniștită cu avantajul unui traseu simplu și rapid către locul de muncă.

Ansamblul include apartamente cu 2, 3 și 4 camere, cu suprafețe locuibile generoase și foarte luminoase.
Ansamblul include apartamente cu 2, 3 și 4 camere, cu suprafețe locuibile generoase și foarte luminoase.

Dar ceea ce face cu adevărat specială zona Băneasa este proximitatea sa față de Pădurea Băneasa, oaza verde a orașului, locul perfect pentru a te retrage după o zi aglomerată, fie pentru o plimbare, o alergare sau pur și simplu pentru a te relaxa în natură. Pentru familiile cu copii, pădurea oferă un spațiu sigur și plăcut pentru joacă, dar și pentru descoperirea naturii.

În concluzie, alegerea unui apartament în Buena Vista Residencial înseamnă mult mai mult decât o simplă locuință. Înseamnă beneficiul avantajelor vieții în București și intimitatea și liniștea unui cartier rezidențial de top, situat într-una dintre cele mai frumoase areale ale orașului. Este o alegere pentru un stil de viață modern, confortabil și în armonie cu natura.

Transport

Buena Vista Residencial, amplasat în zona periferică a Bucureștiului, ceea ce oferă avantajele unei locații liniștite, dar și accesibilitatea necesară pentru naveta zilnică a locatarilor săi.

În ceea ce privește transportul public, există mai multe opțiuni la îndemână. La 5 minute pe jos, este stația de autobuz Grădina Zoologică. Mai departe, la aproximativ 15 minute de mers pe jos, se află o altă stație de autobuz, Jolie Ville Băneasa. Stația de metrou Pipera este cea mai apropiată, la distanță de 15 minute de mers cu mașina sau un alt mijloc de transport public.

Pentru cei care preferă confortul mașinii proprii, zona Băneasa este favorabilă. Traficul este moderat, atât în ore normale, cât și la orele de vârf. Cu toate acestea, trebuie menționat că Șoseaua București-Ploiești este cea mai aglomerată arteră din zonă. Drept urmare, planificarea rutei în avans poate fi benefică, mai ales în zilele și orele aglomerate.

Parcarea subterană oferă protecție autovehiculelor și elimină prezența acestora din spațiile exterioare ale ansamblului, ceea ce este un plus important pentru confortul locatarilor.
Parcarea subterană oferă protecție autovehiculelor și elimină prezența acestora din spațiile exterioare ale ansamblului, ceea ce este un plus important pentru confortul locatarilor.

Buena Vista Residencial dispune de locuri de parcare în subsolul clădirilor, o soluție practică pentru rezidenți. Este important de menționat că aceste locuri de parcare pot fi achiziționate separat, un aspect de luat în considerare la bugetarea cheltuielilor. Referitor la posesorii de mașini electrice, este bine de știut că în subteran există 21 de stații de încărcare.

Concluzionând, Buena Vista Residencial oferă un echilibru între liniște și accesibilitate. Cu un punctaj de 4 din 5, ansamblul rezidențial este potrivit pentru cei care caută o locație liniștită, dar cu acces relativ rapid către principalele puncte de interes. Avantajul major este dat de proximitatea stațiilor de autobuz, însă distanța față de stația de metrou și costul separat al parcării pot fi văzute ca dezavantaje pentru unii potențiali cumpărători.

Cumpărături

Buena Vista Residencial, situat în nordul Bucureștiului, este locul perfect pentru cei care apreciază comoditatea și accesibilitatea când vine vorba de cumpărături.

Pentru cumpărăturile zilnice, viitorii locatari ai Buena Vista Residencial au la dispoziție supermarketuri apropiate. La doar 15 minute de mers pe jos se află Mega Image, iar la aproximativ 20 de minute, Carrefour. Aceste supermarketuri sunt renumite pentru diversitatea produselor și calitatea lor, asigurând toate necesitățile de zi cu zi.

Având în vedere poziția periferică, zona este înconjurată de numeroși producători locali, care pot fi surse de încredere pentru alimente proaspete și de calitate. Piața Agroalimentară Pipera, este la 6 kilometri, pe care îi poți parcurge în 10-15 minute cu mașina, este de asemenea o opțiune excelentă pentru a găsi produse bio și proaspete.

În ceea ce privește magazinele specializate, rezidenții Buena Vista Residencial au acces facil la magazine de specialitate, dar ansamblul nu dispune de nici un punct comercial.

În ceea ce privește shoppingul sau recreerea, locatarii Buena Vista Residencial sunt în avantaj. La o distanță de aproximativ 1 km, condus într-un timp neglijabil, se află Băneasa Shopping City și Jolie Ville Galleria. Aceste mall-uri oferă o varietate de magazine, restaurante și zone de agrement, perfecte pentru o zi de relaxare sau cumpărături.

În concluzie, Buena Vista Residencial oferă acces rapid și facil la o serie de opțiuni de cumpărături, de la produsele zilnice la cele de lux. Ansamblul primește 4,5 puncte din 5 posibile, datorită proximității sale față de supermarketuri, producători locali și centre comerciale, oferind astfel locatarilor toate facilitățile necesare pentru o viață confortabilă.

Familii

Buena Vista Residencial este un refugiu ideal pentru familiile moderne care caută echilibrul dintre confort urban și spațiu verde.

Deși ansamblul nu găzduiește o grădiniță sau școală, în zonă există numeroase instituții de învățământ pentru preșcolari, școlari și adolescenți. Proximitatea față de acestea este un plus. Pentru copii aproape de ansamblu se află Grădinița Butterfly și Școala „Harmony Tree Montessori”, Școala Internațională Mark Twain, Școala Gimnazială Discovery, iar puțin mai departe este Academia de Poliție. În apropiere de complex este și Ambasada Statelor Unite.

Viața în aer liber este esențială, mai ales pentru cei mici. Buena Vista Residencial are un parc bine întreținut, perfect pentru plimbări și joacă. În plus, există și locuri de joacă dotate cu accesorii, cum ar fi tobogane și leagăne. În imediata apropiere, Grădina Zoologică Băneasa și Parcul Casa Albă sunt la doar 10, respectiv 15 minute de mers pe jos, oferind varietate în activitățile de recreere.

Locul de joacă amenajat în cadrul ansamblului respectă toate regulile de siguranță, la standarde europene.
Locul de joacă amenajat în cadrul ansamblului respectă toate regulile de siguranță, la standarde europene.

Pentru familiile ocupate, opțiunile de mâncare livrată sunt numeroase. Chiar dacă în ansamblu nu se găsește un restaurant, mall-urile Băneasa Shopping City și Jolie Ville Galleria sunt foarte aproape și oferă o varietate de restaurante.

Securitatea este esențială în Buena Vista Residencial. Accesul este permis doar locatarilor, iar ansamblul este monitorizat permanent de o firmă de securitate specializată. Zonele publice sunt patrulate și supravegheate video, iar iluminatul stradal oferă un sentiment suplimentar de siguranță.

În ceea ce privește siguranța la -incendiu, Buena Vista Residencial este echipat cu extinctoare, hidranți, detectoare de fum și semnalizare pentru evacuare pe toate palierele. Ușile de acces în clădiri se deschid spre exterior, un aspect important în cazul unei evacuări rapide.

Într-o societate în care animalele de companie devin tot mai prezente, Buena Vista Residencial este prietenos cu acestea. Câinii sunt bineveniți în parcuri, cu condiția să fie ținuți în lesă. Deși ansamblul nu dispune de un cabinet veterinar sau pet-shop, zona oferă numeroase opțiuni în acest sens.

În concluzie, Buena Vista Residencial este un ansamblu care pune accent pe nevoile familiilor moderne. Siguranța, spațiile verzi, facilitățile pentru copii și animalele de companie oferă un mediu ideal de trai. Pentru toate acestea punctajul este 4,5 din 5 maxim posibile, fapt care recunoaște eforturile depuse de dezvoltator și proiectant pentru a asigura un cadru armonios și sigur pentru toți locatarii.

Tineri

Buena Vista Residencial oferă tinerilor acces la diverse facilități de divertisment. Chiar dacă ansamblul nu găzduiește facilități adecvate – ceea ce este dintr-un anumit punct de vedere un beneficiu – în apropiere se regăsesc locații precum Simbis și Draft Pub Tankeria Ursus, la aproximativ 50, respectiv 55 de minute de mers pe jos. Manufaktura Băneasa și D&D Design District Café, două cafenele aflate la o distanță de 20 de minute de mers pe jos, reprezintă opțiuni excelente pentru cei ce doresc să se relaxeze cu o băutură caldă sau să lucreze într-un mediu liniștit. Pentru pasionații de shopping, Băneasa Shopping City și Jolie Ville Galleria sunt la un drum scurt cu mașina, garantând o experiență de cumpărături de calitate.

Pentru tinerii activi, există numeroase opțiuni de fitness și sport în apropiere. În zonă se găsesc două complexe sportive, Clubul Planet Swim & Gym și Wellness Club by Greenfield, ambele la doar 5 minute de mers cu mașina. World Class și Power Plate sunt două săli de fitness, opțiuni la îndemână, la 15, respectiv 35 de minute de mers pe jos.

În privința aleilor de jogging, tinerii pot profita de proximitatea Grădina Zoologică Băneasa și Parcul Casa Albă, situate la 10, respectiv 15 minute de mers pe jos, pentru sesiuni revigorante de alergare în aer liber.

În concluzie, Buena Vista Residencial este potrivit pentru tineri datorită diversității de opțiuni de divertisment, sport și relaxare și are 4 puncte din 5, datorită combinării aspectelor urbane cu cele naturale, dar și a diversității de opțiuni de petrecere a timpului liber.

Persoane cu handicap

Buena Vista Residencial oferă anumite facilități pentru persoanele cu handicap locomotor, dar prezintă și deficiențe notabile în ceea ce privește amenajările pentru persoanele cu handicap vizual. Pentru cei cu dificultăți de deplasare, ansamblul pune la dispoziție rampe de acces în stradă, facilitând astfel circulația. De asemenea, toate locuințele dispun de treceri la nivel cu podeaua, asigurând o deplasare fluidă și facilă cu căruciorul cu rotile.

Totuși, ansamblul lasă mult de dorit în ceea ce privește alte facilități esențiale. Nu există semnalizare acustică sau indicatoare Braille, în ascensoare, pentru persoanele cu deficiențe de vedere. De asemenea, persoanele cu handicap locomotor se pot confrunta cu provocări, având în vedere lipsa căsuțelor poștale accesibile, a locurilor de parcare rezervate și a ușilor de intrare mai late în locuințe.

În concluzie, Buena Vista Residencial pare să fi avut în vedere unele nevoi ale persoanelor cu handicap, dar nu a abordat în mod cuprinzător toate facilitățile necesare, astfel că punctajul este de 2 din 5. Deși s-au făcut pași în direcția corectă, ansamblul mai are de lucru pentru a îmbunătății viața persoanelor cu dizabilități funcționale.

Concluzie

Buena Vista Residencial, situat partea de nord a Bucureștiului, pe celebra Alee a Privighetorilor, reprezintă un exemplu de combinație între confortul urban și beneficiile prezenței spațiilor verzi generoase. Ansamblul se distinge prin proximitatea față de numeroase facilități, oferind acces la supermarketuri, zone de divertisment, opțiuni de transport și spații de relaxare. Punctul forte al locației este combinația dintre accesul rapid la facilitățile urbane și apropierea de Pădurea Băneasa, oferind astfel un echilibru între viața agitată a orașului și nevoia de relaxare în natură.

Pentru familiile moderne, Buena Vista Residencial se dovedește a fi un loc ideal, punând accent pe siguranță, spații verzi și facilități adaptate pentru copii și animale de companie. Tinerii, pe de altă parte, beneficiază de diverse opțiuni de divertisment și activități fizice, chiar dacă ar putea fi nevoie de un traseu mai lung pentru a ajunge la unele dintre ele.

Cu toate acestea, ansamblul prezintă deficiențe în ceea ce privește facilitățile pentru persoanele cu deficiențe de vedere sau alte nevoi specifice reprezintă un dezavantaj major.

În concluzie, Buena Vista Residencial oferă un mediu de viață atrăgător pentru majoritatea rezidenților, dar mai sunt aspecte de îmbunătățit pentru a satisface nevoile tuturor. Punctajul general este de 3,5 puncte din 5, recunoscând calitățile sale evidente, dar și semnalând zonele unde sunt necesare îmbunătățiri.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Buena Vista Residencial;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Buena Vista Residencial;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Buena Vista Residencial;
 • Sisteme de climatizare folosite în Buena Vista Residencial;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Buena Vista Residencial;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Pipera și randamentul estimativ oferit de Buena Vista Residencial;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Buena Vista Residencial;
 • Analiză comparativă a Buena Vista Residencial față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Pipera

Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord

New Point

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 168A, Pipera, Voluntari

Prețuri New Point

 • 2 Camere
  103.950€
 • 3 Camere
  157.080€
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord

H Pipera Lake

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri H Pipera Lake

Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord

iResidence

Livrare: 2024-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14, Pipera, Voluntari

Prețuri iResidence

 • 2 Camere
  123.795€
 • 3 Camere
  193.375€
 • 4 Camere
  218.365€
 • Case
  434.826€
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord

Onix Park North Area Residence

Livrare: Finalizat Strada Drumul Nisipoasa Nr. 46, Pipera, Voluntari

Prețuri Onix Park North Area Residence

 • Studio
  69.300€
 • 2 Camere
  99.750€
 • 3 Camere
  155.295€
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord

Class Villas Pipera

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Class Villas Pipera

 • Case
  201.110€
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord

Buena Vista Residencial

Livrare: Finalizat Aleea Privighetorilor Nr. 86H, Pipera, Voluntari

Prețuri Buena Vista Residencial

 • 2 Camere
  126.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 188B, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Apartments

 • 2 Camere
  124.136€
 • 3 Camere
  179.442€
 • 4 Camere
  270.142€
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord

Avalon Estate

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Avalon Estate

 • Studio
  107.888€
 • 2 Camere
  147.477€
 • 3 Camere
  221.000€
 • 4 Camere
  333.819€
 • Case
  415.865€
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord

Ambiance Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1E, Pipera, Voluntari

Prețuri Ambiance Residence

 • Studio
  93.450€
 • 2 Camere
  112.350€
 • 3 Camere
  184.450€
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord

Oxford Gardens

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 141, Pipera, Voluntari

Prețuri Oxford Gardens

 • Case
  970.000€
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord

NorthVille

Livrare: Necunoscut Strada Șerban Cantacuzino Nr. 59W, Pipera, Voluntari

Prețuri NorthVille

 • Case
  671.160€
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord

Via Pipera

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Via Pipera

 • 2 Camere
  127.050€
 • 3 Camere
  143.990€
 • 4 Camere
  246.330€
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord

Nusco City

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Nusco City

 • 2 Camere
  189.420€
 • 3 Camere
  279.685€
 • 4 Camere
  354.501€
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord

Bonton Luxury Villas

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 198, Pipera, Voluntari

Prețuri Bonton Luxury Villas

 • Case
  534.310€
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord

Ivory Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Ivory Residence

 • Studio
  73.395€
 • 2 Camere
  92.400€
 • 3 Camere
  165.410€
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord

My Place Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri My Place Residence

 • 2 Camere
  145.060€
 • 3 Camere
  189.792€
 • 4 Camere
  239.850€
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord

Cortina North

Livrare: 2024-T1 Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina North

 • Studio
  71.852€
 • 2 Camere
  88.503€
 • 3 Camere
  144.907€
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord

Mobexpert Homes Pipera

Livrare: Finalizat Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Mobexpert Homes Pipera

 • Case
  234.430€
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord

Confort Nord Tower

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1b, Pipera, Voluntari

Prețuri Confort Nord Tower

 • 3 Camere
  178.465€
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord

Residence 5 Matei Basarab 27

Livrare: Finalizat Strada Matei Basarab Nr. 27, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Matei Basarab 27

 • 2 Camere
  113.295€
 • 3 Camere
  166.401€
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord

Cortina 126

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 126F, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina 126

 • Studio
  148.839€
 • 2 Camere
  181.153€
 • 3 Camere
  251.145€
 • 4 Camere
  615.766€
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord

Blue Bike Pipera

Livrare: Finalizat Strada Câmpul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Blue Bike Pipera

 • 3 Camere
  267.036€
 • 4 Camere
  475.167€
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord

Cortina Forest

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 10, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina Forest

Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord

Ima Residence

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 31A, Pipera, Voluntari

Prețuri Ima Residence

 • 2 Camere
  125.895€
 • 3 Camere
  324.751€
 • 4 Camere
  368.781€
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord

Heberger Pipera Eins

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 13, Pipera, Voluntari

Prețuri Heberger Pipera Eins

 • 3 Camere
  416.500€
 • 4 Camere
  416.500€
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord

Up Boutique

Livrare: Necunoscut Strada George Bacovia Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Up Boutique

 • Studio
  84.000€
 • 2 Camere
  142.800€
 • 3 Camere
  176.120€
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord

Park Line Residence

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 164, Pipera, Voluntari

Prețuri Park Line Residence

Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord

Cantemir Residence

Livrare: Finalizat Strada Dimitrie Cantemir Nr. 15, Pipera, Voluntari

Prețuri Cantemir Residence

 • 3 Camere
  262.990€
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord

Pastel Residence

Livrare: Finalizat Str. Drumul Potcoavei Nr. 34, Pipera, Voluntari

Prețuri Pastel Residence

Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Residence 5 Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Șoseaua București - Nord Nr. 10C, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Pipera Apartments

 • 2 Camere
  98.000€
 • 3 Camere
  159.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord

Pipera Concept

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1j, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Concept

 • 3 Camere
  154.000€
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord

North Avenue

Livrare: Finalizat Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri North Avenue

 • 2 Camere
  154.867€
 • 3 Camere
  216.121€
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord

Pipera 180

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 180, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera 180

 • Case
  712.810€
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord

Acmanic

Livrare: Necunoscut Strada Lucian Blaga Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Acmanic

Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord

Erou Iancu Nicolae 5

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Erou Iancu Nicolae 5

Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord

Bellemonde

Livrare: Necunoscut Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Bellemonde

 • Studio
  103.845€
 • 2 Camere
  166.481€
 • 3 Camere
  229.670€
 • 4 Camere
  346.290€
 • Case
  384.013€
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord

Jolie Village

Livrare: Necunoscut Strada Alexandru Cel Bun Nr. 20B, Pipera, Voluntari

Prețuri Jolie Village

 • Studio
  190.400€
 • 2 Camere
  190.400€
 • 3 Camere
  297.500€
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord

First Estates Pipera

Livrare: 2024-T2 Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri First Estates Pipera

 • Studio
  111.420€
 • 2 Camere
  154.974€
 • 3 Camere
  190.530€
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord

Catted Family

Livrare: 2023-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Catted Family

 • 2 Camere
  122.850€
 • 3 Camere
  176.120€
 • 4 Camere
  230.860€
 • Case
  399.840€
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord

MyPlace North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București-Nord Nr. 10H, Pipera, Voluntari

Prețuri MyPlace North

 • Studio
  80.885€
 • 2 Camere
  118.120€
 • 3 Camere
  182.807€
 • 4 Camere
  251.426€
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord

Epique Home

Livrare: 2023-T4 Strada Drumul Negru Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Epique Home

 • Case
  424.830€
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord

Medusa Residence

Livrare: Necunoscut Drumul Bisericii Nr. 47, Pipera, Voluntari

Prețuri Medusa Residence

Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord

One North Lofts

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 2, Pipera, Voluntari

Prețuri One North Lofts

 • Studio
  119.070€
 • 2 Camere
  180.880€
 • 3 Camere
  263.585€
 • 4 Camere
  284.767€
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord

Oasis Homes

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 11, Pipera, Voluntari

Prețuri Oasis Homes

 • Case
  641.410€
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord

Phoenix Residence

Livrare: Necunoscut Strada Emil Gârleanu Nr. 7, Pipera, Voluntari

Prețuri Phoenix Residence

Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord

Crystal North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Crystal North

 • 2 Camere
  118.050€
 • 3 Camere
  170.954€
 • 4 Camere
  270.192€