Bonton Luxury Villas
Bonton Luxury Villas
Bonton Luxury Villas

Bonton Luxury Villas

Bulevardul Pipera Nr. 198

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Bonton Luxury Villas

Case de la 449.000 € fără TVA
534.310 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 28 august 2023

CONTACT Bonton Luxury Villas

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Bonton Luxury Villas

 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera la 5 minute de condus
 • Locuri de muncă: Zona de birouri din Pipera la 15 minute de condus
 • Stație de tramvai: Gelcap la 10 minute de condus
 • Stație de autobuz: Școala Americană în imediata apropiere
 • Școală: British School of Bucharest la 5 minute de condus
 • Complex sportiv: Clubul Planet Swim & Gym la 5 minute de condus
 • Supermarket: Mega Image Pipera Liziera în imediata apropiere
 • Mall: Jolie Ville Galleria la 5 minute de condus
 • Parc: Grădina Zoologică Băneasa la 5 minute de condus
 • Grădiniță: Kindergarden în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Pipera la 10 minute de condus

Bonton Luxury Villas Modele de locuințe

2 rezultate

Se afișează 1-2 din 2 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Bonton Luxury Villas Bonton Luxury Villas Bonton Luxury Villas Bonton Luxury Villas Bonton Luxury Villas Bonton Luxury Villas Bonton Luxury Villas Bonton Luxury Villas Bonton Luxury Villas Bonton Luxury Villas Bonton Luxury Villas
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Bonton Luxury Villas. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Complexul imobiliar Bonton Luxury Villas se află în apropiere de pădure, pe bulevardul Pipera, la numărul 198, în orașul Voluntari, Ilfov. Bonton Luxury Villas este un ansamblu rezidențial format din 33 de case duplex, însemnând 66 de proprietăți. Vilele au de la 4 la 7 camare, inteligent compartimentate pe 2 niveluri și parter, cu terase generoase și curte proprie.

Poziția strategică oferă acces rapid către centrul orașului, păstrând în același timp beneficiile unei zone liniștite și aerisite. Localitatea Voluntari a devenit în ultimii ani un simbol al eleganței și exclusivității, atrasă de proximitatea Bucureștiului și de calitatea superioară a locuințelor. Densitatea redusă creează o atmosferă relaxată și prietenoasă. Străzile sunt bine organizate, iar traficul este lejer, chiar și la orele de vârf.

Planul de dezvoltare al Bonton Luxury Villas
Planul de dezvoltare al Bonton Luxury Villas

Bonton Luxury Villas se bucură de vecinătatea Pădurii Băneasa, o oază de verdeață care oferă posibilități nenumărate de drumeții și explorări. Fie că doriți să vă plimbați pe jos sau cu bicicleta, pădurea vă întâmpină cu aer curat și liniște.

Locația este și foarte convenabilă pentru familiile cu copii, fiind situată la doar 200 de metri de Școala Americană. Această proximitate face ca diminețile să fie mai liniștite și mai puțin aglomerate, fără grija traficului sau a timpului petrecut pe drum.

Investitorii și oamenii de afaceri vor aprecia, de asemenea, poziția avantajoasă a Bonton Luxury Villas. Randamentul investițional de 8% anual face din această alegere o investiție profitabilă și sigură, adăugând valoare portofoliului imobiliar.

Bonton Luxury Villas îmbină perfect avantajele unei locuințe ușor accesibile cu siguranța și liniștea date de o comunitate în formare. Cu un design unic și o arhitectură modernă, vilele cu 2 etaje oferă confort ridicat și sunt împărțite astfel încât să asigure nevoile fiecărui membru al familiei.

În concluzie, Bonton Luxury Villas este mai mult decât un ansamblu rezidențial; este un stil de viață. Aici, fiecare zi este o vacanță, fiecare moment este savurat în confort și lux, iar fiecare resident face parte dintr-o comunitate exclusivistă și vibrantă. Acesta este locul unde visele devin realitate, și este gata să vă întâmpine cu brațele deschise.

Transport

Locuind în Bonton Luxury Villas, opțiunile de transport sunt diversificate și bine adaptate nevoilor rezidenților. Pentru cei care preferă transportul public, există o stație de autobuz la Pasaj CFR Tunari, la o distanță de 15 minute de mers pe jos. Stația de metrou Pipera și stația de tramvai Gelcap sunt, de asemenea, accesibile, dar imun un mijloc de transport intermediar, pe jos distanța fiind parcursă în peste 80 de minute.

Proprietarii au locuri de parcare rezervate, amplasate astfel încât să ofere confort și să nu aglomereze strada din centrul complexului rezidențial.
Proprietarii au locuri de parcare rezervate, amplasate astfel încât să ofere confort și să nu aglomereze strada din centrul complexului rezidențial.

Densitatea redusă a zonei și traficul liber, chiar și în orele de vârf, fac ca deplasarea cu mașina proprie să fie o alegere plăcută. Zona de birouri din Pipera este la doar 15 minute de mers cu mașina, oferind un traseu rapid către locul de muncă. Cea mai aglomerată arteră, Centura Bucureștiului, ar trebui evitată, dar în general, condițiile de trafic sunt favorabile.

Locurile de parcare, sunt supraterane, stradale și sunt incluse în prețul locuințelor din Bonton Luxury Villas, asigurând astfel comoditate și siguranță pentru mașinile rezidenților. Nu există date despre stații de încărcare pentru mașini electrice în interiorul ansamblului, dar prin caracterul individual al locuințelor, acestea se pot instala.

În concluzie, Bonton Luxury Villas oferă o experiență de transport convenabilă și eficientă pentru rezidenți, fie că preferă transportul public sau mașina proprie. Punctajul este de 4 din 5, penalizarea fiind urmarea distanței până la stația de metrou din vecinătate.

Cumpărături

Cumpărăturile zilnice pentru viitorii locatari ai Bonton Luxury Villas sunt o experiență comodă și variată. La doar 5 minute de condus, Mega Image Pipera Liziera oferă o selecție largă de produse, de la alimente de bază până la produse gourmet. Accesul rapid la supermarket face ca achizițiile zilnice să fie o sarcină ușoară și plăcută.

Fiind situat în zona periferică, Bonton Luxury Villas se bucură de proximitatea a numeroși producători locali. Piața Agroalimentară Pipera, la 10 minute de condus, este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru produse bio.

Ansamblul nu are magazine, conceptul de proprietăți individuale nu se preta pentru aceasta, dar în zonă sunt numeroase opțiuni pentru magazine mici de specialitate.

Pentru cei interesați de shopping în mall, Jolie Ville Galleria este la doar 10 minute de condus de Bonton Luxury Villas. Cu o varietate de magazine, restaurante și facilități de divertisment, acest mall reprezintă o destinație excelentă pentru întreaga familie.

În concluzie, Bonton Luxury Villas oferă acces ușor la diverse tipuri de centre comerciale de la piață la mall. Pentru aceasta primește 4 puncte din 5, pentru că în ciuda absenței din proximitatea imediată a magazinelor, oferta este completă și convenabilă pentru rezidenți.

Familii

Familiile care vor locui la Bonton Luxury Villas au acces facil la educație, cu o grădiniță la doar 5 minute de condus și British School of Bucharest la 2 km distanță. Această proximitate asigură o rutină zilnică plăcută pentru părinți și copii.

Deși ansamblul nu are parcuri proprii, există zone verzi private și publice foarte bine întreținute, oferind un spațiu plăcut pentru plimbări. Grădina Zoologică Băneasa este la 60 de minute de mers pe jos, fiind o destinație perfectă pentru weekend.

Accesul la locuri de joacă este asigurat de un loc de joacă situat la 30 de minute de mers pe jos. Este un loc potrivit pentru distracția copiilor, deși un loc de joacă mai apropiat în ansamblu ar fi fost un avantaj.

Ansamblul Bonton Luxury Villas realizat de dezvoltatorul City Garden
Ansamblul Bonton Luxury Villas realizat de dezvoltatorul City Garden

Mâncarea livrată este o opțiune pentru familiile ocupate, iar Restaurant Tecadra, la 40 de minute de mers pe jos, și Jolie Ville Galleria, la 10 minute de condus, oferă o varietate de opțiuni culinare.

Securitatea în Bonton Luxury Villas este asigurată prin cartele de acces și iluminat public pe parcări și drumurile principale. Lipsesc măsurile de siguranță la incendiu, cum ar fi extinctoare, semnalizare sau aspersoare automate.

Din ce în ce mai multe familii aleg să aibă un animal de companie. Bonton Luxury Villas este relativ prietenos cu animalele, iar cel mai apropiat cabinet veterinar este la 10 minute de condus, oferind servicii necesare pentru îngrijirea animalelor de companie.

În concluzie, Bonton Luxury Villas oferă un mediu atrăgător pentru familiile cu copii, cu acces la școli, grădinițe și zone de joacă. Securitatea este un punct forte. În ansamblu, Bonton Luxury Villas are un punctaj de 3 din 5, din perspectiva locuirii de către familii cu copii.

Tineri

Bonton Luxury Villas oferă un spațiu de relaxare cu o piscină în incinta ansamblului, creând un mediu perfect pentru tineri să se bucure de soare și apă în timpul liber. Această facilitate adaugă un plus de confort și lux vieții de zi cu zi.

Unul dintre imobile va avea destinația de club, având acces la o terasa spațioasă și piscină rezervată exclusiv rezidenților.
Unul dintre imobile va avea destinația de club, având acces la o terasa spațioasă și piscină rezervată exclusiv rezidenților.

Pentru cei dornici de socializare, în apropierea Bonton Luxury Villas se găsesc barul Simbis, la 100 de minute de mers pe jos, și cafeneaua Doncafé Brasserie, la 30 de minute de mers. De asemenea, mall-ul Jolie Ville Galleria este la doar 10 minute de condus, oferind o varietate de magazine, restaurante și spații de divertisment.

În ceea ce privește fitness-ul, Bonton Luxury Villas se află la 30 de minute de mers pe jos de sala World Class. Mai mult, la 10 minute de condus se află Complexul Sportiv Planet Swim & Gym, oferind o gamă largă de activități pentru antrenamente diverse.

Grădina Zoologică Băneasa, la 60 de minute de mers pe jos, oferă un traseu plăcut pentru jogging, oferind o oportunitate excelentă pentru tinerii care doresc să se mențină activi în aer liber, înconjurat de natură.

În concluzie, Bonton Luxury Villas oferă o gamă variată de facilități și acces la locații de interes pentru tineri, de la piscină și fitness până la divertisment și socializare. Cu toate acestea, distanțele pot fi considerate un dezavantaj pentru unele locații, astfel că punctajul este de 3 din 5, ceea ce reflectă o ofertă echilibrată, cu necesitatea de a aduce îmbunătățiri.

Persoane cu handicap

Bonton Luxury Villas prezintă un interes particular pentru persoanele cu handicap locomotor, oferind rampe de acces în stradă și uși de intrare în locuințe mai late de 90cm, care permit accesul facil cu căruciorul cu rotile. Aceste facilități sunt esențiale pentru a permite o deplasare fără obstacole și o viață independentă.

Cu toate acestea, ansamblul nu oferă facilități complete, lipsind treceri la nivel cu podeaua care să faciliteze deplasarea cu căruciorul cu rotile. De asemenea, pentru persoanele cu handicap vizual, Bonton Luxury Villas nu oferă niciun fel de suport.

În concluzie, Bonton Luxury Villas face pași importanți în direcția corectă pentru a oferi accesibilitate persoanelor cu handicap locomotor, dar mai are nevoie de îmbunătățiri. Punctajul pentru aceste facilități este de 2 din 5.

Concluzie

Bonton Luxury Villas, amplasat în localitatea Voluntari la nord de București, oferă un amestec de avantaje și dezavantaje pentru diferite categorii de rezidenți. Cu o poziționare strategică lângă Pădurea Băneasa și Școala Americană, ansamblul atrage atenția prin liniștea și aerul curat. Accesibilitatea la transport, cumpărături și posibilitățile de investiție adaugă valoare portofoliului.

Familiile găsesc beneficii în proximitatea școlilor și grădinițelor, însă lipsa unor facilități pentru copii și siguranța la incendiu sunt aspecte ce pot fi îmbunătățite. Tinerii au acces la piscină și locații de socializare, dar distanțele pot fi o problemă. Persoanele cu handicap se bucură de facilități minimale.

Calificativul general pentru Bonton Luxury Villas este 3 din 5. În timp ce ansamblul prezintă avantaje semnificative precum locația, designul modern și unele facilități pentru rezidenți, există aspecte care au nevoie de îmbunătățire, dar Bonton Luxury Villas are potențialul de a deveni o alegere de top.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Bonton Luxury Villas;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Bonton Luxury Villas;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Bonton Luxury Villas;
 • Sisteme de climatizare folosite în Bonton Luxury Villas;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Bonton Luxury Villas;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Pipera și randamentul estimativ oferit de Bonton Luxury Villas;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Bonton Luxury Villas;
 • Analiză comparativă a Bonton Luxury Villas față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Pipera

Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord

New Point

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 168A, Pipera, Voluntari

Prețuri New Point

 • 2 Camere
  103.950€
 • 3 Camere
  157.080€
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord

H Pipera Lake

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri H Pipera Lake

Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord

iResidence

Livrare: 2024-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14, Pipera, Voluntari

Prețuri iResidence

 • 2 Camere
  123.795€
 • 3 Camere
  193.375€
 • 4 Camere
  218.365€
 • Case
  434.826€
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord

Onix Park North Area Residence

Livrare: Finalizat Strada Drumul Nisipoasa Nr. 46, Pipera, Voluntari

Prețuri Onix Park North Area Residence

 • Studio
  69.300€
 • 2 Camere
  99.750€
 • 3 Camere
  155.295€
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord

Class Villas Pipera

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Class Villas Pipera

 • Case
  201.110€
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord

Buena Vista Residencial

Livrare: Finalizat Aleea Privighetorilor Nr. 86H, Pipera, Voluntari

Prețuri Buena Vista Residencial

 • 2 Camere
  126.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 188B, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Apartments

 • 2 Camere
  124.136€
 • 3 Camere
  179.442€
 • 4 Camere
  270.142€
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord

Avalon Estate

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Avalon Estate

 • Studio
  107.888€
 • 2 Camere
  147.477€
 • 3 Camere
  221.000€
 • 4 Camere
  333.819€
 • Case
  415.865€
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord

Ambiance Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1E, Pipera, Voluntari

Prețuri Ambiance Residence

 • Studio
  93.450€
 • 2 Camere
  112.350€
 • 3 Camere
  184.450€
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord

Oxford Gardens

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 141, Pipera, Voluntari

Prețuri Oxford Gardens

 • Case
  970.000€
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord

NorthVille

Livrare: Necunoscut Strada Șerban Cantacuzino Nr. 59W, Pipera, Voluntari

Prețuri NorthVille

 • Case
  671.160€
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord

Via Pipera

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Via Pipera

 • 2 Camere
  127.050€
 • 3 Camere
  143.990€
 • 4 Camere
  246.330€
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord

Nusco City

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Nusco City

 • 2 Camere
  189.420€
 • 3 Camere
  279.685€
 • 4 Camere
  354.501€
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord

Bonton Luxury Villas

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 198, Pipera, Voluntari

Prețuri Bonton Luxury Villas

 • Case
  534.310€
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord

Ivory Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Ivory Residence

 • Studio
  73.395€
 • 2 Camere
  92.400€
 • 3 Camere
  165.410€
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord

My Place Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri My Place Residence

 • 2 Camere
  145.060€
 • 3 Camere
  189.792€
 • 4 Camere
  239.850€
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord

Cortina North

Livrare: 2024-T1 Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina North

 • Studio
  71.852€
 • 2 Camere
  88.503€
 • 3 Camere
  144.907€
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord

Mobexpert Homes Pipera

Livrare: Finalizat Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Mobexpert Homes Pipera

 • Case
  234.430€
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord

Confort Nord Tower

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1b, Pipera, Voluntari

Prețuri Confort Nord Tower

 • 3 Camere
  178.465€
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord

Residence 5 Matei Basarab 27

Livrare: Finalizat Strada Matei Basarab Nr. 27, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Matei Basarab 27

 • 2 Camere
  113.295€
 • 3 Camere
  166.401€
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord

Cortina 126

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 126F, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina 126

 • Studio
  148.839€
 • 2 Camere
  181.153€
 • 3 Camere
  251.145€
 • 4 Camere
  615.766€
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord

Blue Bike Pipera

Livrare: Finalizat Strada Câmpul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Blue Bike Pipera

 • 3 Camere
  267.036€
 • 4 Camere
  475.167€
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord

Cortina Forest

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 10, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina Forest

Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord

Ima Residence

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 31A, Pipera, Voluntari

Prețuri Ima Residence

 • 2 Camere
  125.895€
 • 3 Camere
  324.751€
 • 4 Camere
  368.781€
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord

Heberger Pipera Eins

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 13, Pipera, Voluntari

Prețuri Heberger Pipera Eins

 • 3 Camere
  416.500€
 • 4 Camere
  416.500€
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord

Up Boutique

Livrare: Necunoscut Strada George Bacovia Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Up Boutique

 • Studio
  84.000€
 • 2 Camere
  142.800€
 • 3 Camere
  176.120€
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord

Park Line Residence

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 164, Pipera, Voluntari

Prețuri Park Line Residence

Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord

Cantemir Residence

Livrare: Finalizat Strada Dimitrie Cantemir Nr. 15, Pipera, Voluntari

Prețuri Cantemir Residence

 • 3 Camere
  262.990€
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord

Pastel Residence

Livrare: Finalizat Str. Drumul Potcoavei Nr. 34, Pipera, Voluntari

Prețuri Pastel Residence

Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Residence 5 Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Șoseaua București - Nord Nr. 10C, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Pipera Apartments

 • 2 Camere
  98.000€
 • 3 Camere
  159.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord

Pipera Concept

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1j, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Concept

 • 3 Camere
  154.000€
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord

North Avenue

Livrare: Finalizat Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri North Avenue

 • 2 Camere
  154.867€
 • 3 Camere
  216.121€
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord

Pipera 180

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 180, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera 180

 • Case
  712.810€
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord

Acmanic

Livrare: Necunoscut Strada Lucian Blaga Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Acmanic

Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord

Erou Iancu Nicolae 5

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Erou Iancu Nicolae 5

Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord

Bellemonde

Livrare: Necunoscut Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Bellemonde

 • Studio
  103.845€
 • 2 Camere
  166.481€
 • 3 Camere
  229.670€
 • 4 Camere
  346.290€
 • Case
  384.013€
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord

Jolie Village

Livrare: Necunoscut Strada Alexandru Cel Bun Nr. 20B, Pipera, Voluntari

Prețuri Jolie Village

 • Studio
  190.400€
 • 2 Camere
  190.400€
 • 3 Camere
  297.500€
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord

First Estates Pipera

Livrare: 2024-T2 Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri First Estates Pipera

 • Studio
  111.420€
 • 2 Camere
  154.974€
 • 3 Camere
  190.530€
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord

Catted Family

Livrare: 2023-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Catted Family

 • 2 Camere
  122.850€
 • 3 Camere
  176.120€
 • 4 Camere
  230.860€
 • Case
  399.840€
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord

MyPlace North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București-Nord Nr. 10H, Pipera, Voluntari

Prețuri MyPlace North

 • Studio
  80.885€
 • 2 Camere
  118.120€
 • 3 Camere
  182.807€
 • 4 Camere
  251.426€
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord

Epique Home

Livrare: 2023-T4 Strada Drumul Negru Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Epique Home

 • Case
  424.830€
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord

Medusa Residence

Livrare: Necunoscut Drumul Bisericii Nr. 47, Pipera, Voluntari

Prețuri Medusa Residence

Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord

One North Lofts

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 2, Pipera, Voluntari

Prețuri One North Lofts

 • Studio
  119.070€
 • 2 Camere
  180.880€
 • 3 Camere
  263.585€
 • 4 Camere
  284.767€
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord

Oasis Homes

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 11, Pipera, Voluntari

Prețuri Oasis Homes

 • Case
  641.410€
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord

Phoenix Residence

Livrare: Necunoscut Strada Emil Gârleanu Nr. 7, Pipera, Voluntari

Prețuri Phoenix Residence

Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord

Crystal North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Crystal North

 • 2 Camere
  118.050€
 • 3 Camere
  170.954€
 • 4 Camere
  270.192€